Stamenković FSS: "Pošaljite mi Pravilnik!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.11.2013.
22:01
Izvor: Sportske.net

Trener Slobode iz Užica Ljubiša Stamenković isključen je u Jagodini a posle utakmice je poslao poruku Fudbalskom savezu Srbije da mu pošalje Pravilnik ponašanja, nezadovoljan isključenjem koje mu se učinilo nepravednim.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Slobode iz Užica poraženi su na gostovanju Jagodini u okviru 11. kola Jelen Superlige, a trener Užičana morao je da odgleda završnicu meča sa tribina.

Nezadovoljan isključenjem Ljubiša Stamneković je posle meča poslao poruku Fudbalskom savezu Srbije.

"Isključen sam jer sam iz prostora predviđenog za kretanje trenera dobacio sudiji da je aut u našu korist. Molim FSS da mi pošalje Pravilnik, ako tako nešto postoji, da bih se ubduće ponašao po propisima" rekao je Stamenković i dodao,

"Ako je moj protest zbog auta vredan isključenja, molio bih da mi pokažu gde to piše. Ja sam završio fakultete i hoću da se ponašam kako treba" poručio je popularni "Piskavac".

Trener Slobode dodao je da do sada nije imao priliku da se bori za opstanak ali je prihvatio izazov nametnut rezultatima njegovog tima.

Sloboda se nakon 11 mečeva nalazi na 14. poziciji na tabeli sa samo 10 osvojenih bodova. Isto toliko ima i pretposlednji Rad, dok je poslednji Donji Srem u zaostatku od tri boda za "Erama" i "Građevinarima".

Ne propustite