Stamenković "grmi" na arbitre!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.04.2014.
20:45
Izvor: Sportske.net

Trener Slobode iz Užica nije mogao da se suzdrži od komentarisanja suđenja posle utakmice sa OFK Beogradom. Ljubiša Stamenković je bio nezadovoljan zbog evidentne greške sudije Santrača koji je u završnici oštetio Slobodu za penal.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednja trećina sezone u JSL uveliko je u toku a svako novo kolo donosi nam nove probleme. Incidenti u Kruševcu biće predmet disciplinskih organa a Sudijska komisija ponovo će imati pune ruke posla između ostalog, i zbog načina na koji je sudija Dejan Santrač delio pravdu na Karaburmi.

"Romantičari" su slavili golom Ivice Jovanovića ali je Sloboda ostala uskraćena za stopostotnu priliku da izjednači nakon što je sudija Dejan Santrač odbio da pokaže na penal posle evidentnog prekršaja nad Dinom Dolmagićem.

Trener gostiju je posle utakmice poručio da je čuo da su tokom prethodne sedmice organizovani različiti sastanci ali da je stanje u srpskom fudbalu toliko loše da nikakvi sastanci ne pomažu.

Pomalo nejasno izlaganje popularni Piskavac je završio konstatacijom da je spreman da oprosti onima koji su se ogrešili o Slobodu, ali samo u slučaju da im i Bog oprosti.


Pogledajte sporni detalj iz završnice susreta pa sami prosudite da li je Stamenković opravdano nezadovoljan.

Ne propustite