Stamenković: ''Igrajmo fudbal!''

Autor: Beta Beta
subota 02.03.2013.
20:08
Izvor: Beta

Posle trijumfa njegovog tima, trener Užičana pohvalno se izrazio i na račun rivala iz Borče koji se nije samo branio, već je došao da se nadigrava.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Trener Slobode Ljubiša Stamenković rekao je posle današnje pobede nad BSK-om sa 1:0 da mu je drago što je protivnik došao u Užice da se nadigrava i da je prevashodni cilj njegove ekipe da igra fudbal.

"Izuzetno mi je drago što je BSK u Užice došao sa željom da se nadigrava, čestitam im na tome. Sloboda želi da igra fudbal, to nam je prevashodni cilj. Imali smo nekoliko situacija gde smo mogli da rešimo pitanje pobednika i ranije, ali je ostalo otvoreno do samog kraja", rekao je Stamenković agenciji Beta posle pobede sa 1:0.

Stamenković je kazao da su golman Slobode Dejan Ranković i BSK-a Branislav Danilović "jedini krivci" što je na utakmici vidjen jedino pogodak Aleksandra Gojkovića u 34. minutu.

"Imali smo šansi, imali su i protivnički igrači, ali nas je golman Ranković u dva navrata spasio, dok je protivnički čuvar mreže odlično intervernisao kod sedam-osam prilika. Kod nas se osetio pad u igri u drugom poluvremenu jer je Borča u sredu odmarala, pa smo onda mi bili prinuđeni da tražimo šansu iz kontranapada", kazao je trener ekipe iz Užica.

Stamenković je istakao da je njegov tim veoma blizu da obezbedi opstanak i da će kada to uradi da se fokusira samo na stvaranje kolektiva.

"Mi se i dalje borimo za opstanak, a kada to obezbedimo okrenućemo se samo kvalitetu igre, da stvorimo kolektiv koji će sledećih godina biti prepoznatljiv, uz ove mlade i perspektivne igrače koje imamo", istakao je Stamenković.

Sloboda je posle 17. kola peta na tabeli Super lige sa 27 bodova, 13 više od pretposlednjeg Radničkog 1923 koji je u zoni ispadanja.

Ne propustite