Stamenković: "Raduje povratak na 'Čair'"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.05.2013.
14:50
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Trener užičke Slobode Ljubiša Stamenković poručio je da ga raduje to što će svoj tim za vikend voditi protiv Radničkog iz Niša, na stadionu koji je bio sinonim za fudbal u staroj Jugoslaviji.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Novim Pazarom, fudbaleri Slobode u okviru 27. kola gostuju Radničkom u Nišu. Dva kluba su u prvom delu sezone podelila bodove u Užicu, a trenera superligaša iz grada na Đetinji raduje što će ponovo imati priliku da vodi svoj tim na "Čairu".

"Drago mi je da posle toliko vremena Sloboda ponovo igra na Čairu , u jednoj fudbalskoj sredini kakav je grad Niš , koji je Srbiji , baš kao i Sloboda, dao veliki broj odličnih fudbalera. Naš prvi meč u Užicu završen je bez golova iako smo u više navrata mogli do gola ,nadam se ćemo u subotu biti bolji u završnici napada" kazao je Stamenković uoči gostovanja Radničkom.

Sloboda se trenutno nalazi na sedmom mestu u Jelen Superligi sa 36 osvojenih bodova. Užičani su na prethodnih deset utakmica ostvarili samo jednu pobedu ali i samo jedan poraz.

Poslednji trijumf ostvarili su baš u okviru 26. kola pa Ljubiša Stamenković veruje da će to biti dovoljan podstrek za igrače da i u Nišu pokažu kvalitet i ostvare povoljan rezultat.

"Odlično izdanje mojih momaka u prošlom kolu daje nam vetar u leđa pred gostovanje ekipi koju sa klupe odlično predvodi moj kolega Saša Mrkić , sa igračima koji su iskusni i koji su i pored toga što su se tokom sezone suočavali sa velikim finansijskim problemima smogli snage da ostvare niz povoljnih rezultata. Mi ni u Nišu nećemo odustati od naše prepoznatljive pas igre , uvek idemo na 3 boda ,mada nećemo biti nezadovljni i podelom bodova" poručio je popularni "Piskavac".

Duel na "Čairu" igra se u subotu, 11. maja, sa početkom od 17 časova.

Ne propustite