Standard poslao Kosovića kod - Vignjevića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.02.2014.
12:17
Izvor: Sportske.net, Sport

Doskorašnji fudbaler Vojvodine ipak neće na proleće igrati u ekipi Standarda. Naime, lider belgijskog šampionata poslao talentovanog fudbalera na 'kaljenje' u mađarski Ujpešt.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Devetnaestogodišnji Nebojša Kosović ponovo će imati prilike da sarađuje sa Nebojšom Vignjevićem, bivšim trenerom Vojvodine.

Naime, Vignjević sada vodi ekipu mađarskog Ujpešta, koja ima odličnu saradnju sa belgijskiom Standardom iz Liježa, a ta saradnja pokazala se i na primeru mladog Kosovića.

Naime, tek što je iz Vojvodine otišao u Standard, čelnici kluba iz Liježa su odlučili da ga proslede na pozajmicu u Ujpešt, gde će, kod Nebojše Vignjevića, svakako dobiti priliku koju zaslužuje, a zatim se na kraju sezone vratiti u Standard i pokušati da se izbori za mesto standardnog prvotimca.

Tim povodom, u izjavio za današnji ''Sport'', Vignjević je izrazio zadovoljstvo zbog dolaska Kosovića, uz uverenje da će njegov transfer biti primer i drugim fudbalerima da nastave njegovim stopama.

''Drago mi je da su ljudi iz Standarda usvojili moj predlog i na nama je da Kosoviću pomognemo da se izbori za mesto u Standardu koji ima velikih ambicija u pokušaju da se domogne Lige šampiona. Pratimo još neke od talentovanih fudbalera iz Srbije, pa verujem da će Kosović i njima otvoriti vrata'', izjavio je Vignjević.

Da sve bude interesantnije, i Vignjevićev Ujpešt se priprema u Beleku, pa će Kosović, samo nekoliko dana pošto je napustio pripreme Vojvodine u Turskoj, ponovo nazad, ovog puta sa novim saigračima.






Ne propustite