"Stanoje" dobio Partizan!

Autor: Boris Jovanović
subota 03.11.2012.
10:17
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Presuda u korist bivšeg trenera, nema mogućnosti za žalbu, Partizan će Saletu Stanojeviću morati da isplati 300 000 evra!

osports.cn
osports.cn

Povezane vesti

Loše vesti stižu jedna za drugom, crno - beli su u teškoj materijalnoj situaciji, mada je direktor Tumbaković demantovao trenera Vermezovića.

Na sve to još i presuda po kojoj će Partizan morati da plati bivšem treneru Saletu Stanojeviću 300 000 evra. On je smenjen prošle zime, u Humskoj su tvrdili da je sam dao otkaz, odbili da mu isplate novac koji mu je pripadao po ugovoru, kao i neke premije iz prošlih sezona. Umesto toga nudili su nagodbu, kako se pričalo, za deset puta manji novac.

Stanojević je to odbio, tužio klub, otišao u Kinu, a komisija za žalbe FSS je stavila juče tačku na čitav slučaj.

Ovo je poslednja instanca, nema žalbe, suma od oko 280 000 evra dobija se kada se saberu ugovorne rate, neisplaćene premije, nagrade za osvojene trofeje.

Tako je stavljena tačka, Partizan mora da plati ovu sumu, a s obzirom da je račun kluba u blokadi videćemo šta će se dešavati.

Da li će Stanojeviću biti ponuđeno plaćanje duga u ratama, hoće li on to prihvatiti i da li Partizan može da se takmiči, ako recimo ne isplati ovaj dug. Srpski fudbal je sazdan od kompromisa, pa nema sumnje da će ovaj slučaj tek dobiti epilog.

Stanojeviću inače cvetaju ruže u kineskom šampionatu, ostavio je fantastičan učinak sedeći na klupi novog prvoligaša Dalijan Erbina. Naime, preuzeo ih je kada su bili u zoni ispadanja i doveo na sedmo mesto na tabeli.

Ne propustite