Stanoje odveo Krunića u Kinu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.06.2013.
12:31
Izvor: Sportske.net

Trener Jagodine trebalo bi da nastavi karijeru u kineskom Dalijen Erbinu a pre polaska na istok Simo Krunić nije zaboravio da spomene Aleksandra Stanojevića koji ga je preporučio čelnicima ekipe na čijoj je klupi sedeo bivši strateg Partizana.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Simo Krunić danas putuje u Kinu gde će sa čelnicima Dalijen Erbina pokušati da dogovori poslednje detalje saradnje koja je najavljena potpisivanjem predugovora.

Iako još uvek trener Jagodine, Krunić se nada da će sa predstavnicima Dalijena uspeti da nađe zajednički jezik.

"Predugovor je potpisan, a ako postignemo dogovor i potpišemo ugovor, važiće šest meseci, odnosno do kraja sezone u Kini" kazao je Krunić za "Sport" pre polaska u Kinu.

Najbolji trener domaće lige nije krio da se dobro upoznao sa kvalitetom ekipe koju bi trebalo da preuzme a važnu ulogu u povezivanju Krunića i Dalijen Erbina imao je Aleksandar Stanojević.

"Dobro sam se upoznao sa Dalijen Aerbinom, dosta sam saznao o klubu i to zahvaljujući Saši Stanojeviću. I ne samo u tome, Stanojević i njegovi menadžeri mnogo su mi pomogli u celoj priči oko mog odlaska u ovaj klub. U Dalijenu se kunu u Saleta, on me i predložio za novog trenera i eto, ukazala se sada šansa. Saletova se u Dalijenu poštuje, što se vidi i iz mog primera. Nemam reči koje bih uputio na Stanojevićev račun, uvek je bio veliki čovek" konstatuje Krunić.

Jagodina se obavezala da do subote ne kreće u potragu za novim trenerom, praktično dok Krunić ne ozvaniči saradnju sa Dalijenom.

Ipak, već sada se spekuliše da će Mladen Dodić naslediti Krunića na klupi Jagodine, ukoliko dosadašnji strateg "Ćurana" ostane u Kini. Dodiću bi to bio drugi mandat u Jagodini koju je već vodio u JSL. 

Ne propustite