Stanoje već 'vidi' Partizanovu sedmu u nizu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.12.2013.
18:44
Izvor: Sportske.net, partizan.net

Ako se za nekog od bivših trenera crno-belih može reći da je pravi ljubimac navijača Partizana, to je svakako Aleksandar Stanojević.

osports.cn
osports.cn

Povezane vesti

Mladi stručnjak koji poslednjih sezona karijeru uspešno gradi u Kini, u intervjuu za portal partizan.net, osvrnuo se na aktuelnosti u Pekingu, ali naravno, i na ono što se trenutno dešava u Partizanu.

Nedavno je osvanula vest da ga je Peking smenio sa mesta trenera, da bi uskoro mogao da preuzme reprezentaciju Kine, ali Stanojević ističe da se za sada radi samo o medijskim najavama i da nikakvu zvaničnu potvrdu ovih informacija nije dobio.

''Zaista ne znam šta misle ljkudi u klubu, njihov predsednik je izjavio da nisam smenjen, iako mediji pišu o tome. Ali, kako reče Ljupko Petrović - gde počinje Kina, tu prestaje logika.

Svakako bi mi bila čast da budem selektor tako velike zemlje, ali mene niko nije zvao na tu temu, osim što su opet mediji pisali o tome'',
izjavio je Stanojević.

On je, s druge strane, potvrdio informaciju da je nedavno boravio u Italiji, gde je pratio rad Antonija Kontea u Juventusu i da mu je to iskustvo veoma značilo.

Naravno, kad je Saša Stanojević u pitanju, Partizan je nezaobilazna tema, a iako su navijači crno-belih u poslednje vreme sve više nezadovoljni partijama kluba iz Humske i radom uprave, on veruje da će i pored svega crno-beli osvojiti sedmu uzastopnu titulu.

''Znam sve šta se dešava u Partizanu, pratim svakodnevno dešavanja u klubu. U Partizanu je retro u modi, sve se ponavlja, sve je isto. Uvek možete i bolje i lošije, ali ipak je Partizan pokazao veću stabilnost od Zvezde, prvi je na tabeli.

Ne bih da budem ni grub, ni euforičan, ali uveren sam da će Partizan osvojiti novu titulu, ne vidim ni promil šanse da se dogodi nešto drugo. Šta god da se desi, uvek sam uz Partizan, sa nekom pozitivnom energijom'',
zaključio je Stanojević.


Ne propustite