"Stara Dama" spremila 2.5 miliona za Maksimovića!?

Autor: Miloš Marković
utorak 21.08.2012.
11:22
Izvor: Sportske.net

U trenucima dok se u klubu sa Marakanevode previranja u rukovodstvu, beogradski klub bi mogao da dobije ozbiljnu ponudu za mladog defanzivca Nikolu Maksimovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, italijanski šampion već neko vreme prati fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Srbije Nikolu Maksimovića koga ovih dana tamošnji mediji porede sa Nemanjom Vidićem.

Juventus je 20-godišnjeg fudbalera gledao na prijateljskom meču između Srbije i Irske, emisari iz Italije su bili na Marakani i na meču protiv Rada, a svoje mesto su prema određenim informacijama rezervisali i za kvalifikacioni meč za Ligu Evrope protiv Bordoa.

Oduševljeni potencijalom i talentom koji poseduje mladi fudbaler crveno-belih, čelnici Juventusa su odlučni u svojoj nameri da u Torino dovedu Maksimovića za koga je uprava beogradskog kluba pre nekog vremena rekla da sigurno neće napustiti klub pre kraja sezone.

Ipak, odlazak Roberta Prosinečkog, previranja u rukovodstvu i veliki problemi beogradskog kluba, u kombinaciji sa najavljenom ponudom Italijana vrednom 2.5 miliona evra mogli bi da nateraju crveno-bele da se predomisle.

Inače, Nikola Maksimović ima ugovor sa Crvenom zvezdom koji traje do juna 216. godine.


Ne propustite