"Stariji brat" zadovoljan pobedom u niškom derbiju

Autor: Miloš Marković
četvrtak 05.04.2012.
12:43
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Trijumfom nad ekipom Sinđelića, niški Radnički je zadržao prednost od četiri boda i nastavio svoj pohod ka Jelen Super ligi.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Niški „stariji brat“ je pokazao nadmoć i zabeležio važnu pobedu u gradskom derbiju rezultatom 2:1.

Trener Radničkog Aleksandar Ilić je zadovoljan pobedom, ali naglašava da njegov tim očekuje još mnogo izazova do ostvarenja glavnog cilja.

„Sigurno je imperativ dobrog rezultata i nastavka lepe serije uticao na igrače i oni su meč počeli nervozno. Ovo je izuzetno pozitivan rezultat po nas, ali predstoji nam još mnogo utakmica.“, rekao je Ilić i ujedno poželeo sve najbolje gradskom rivalu.

„Sinđeliću želim sve najbolje, da ostane u ovom rangu takmičenja jer to mnogo znači za niški fudbal.“ rekao je strateg Radničkog.

Porazom u gradskom derbiju, Sinđelić je pao na 16.poziciju na tabeli i zaostaje tri boda za Mladim Radnikom koji je prvi iznad crte i sa kojim se Sinđelić sastaje već u narednom kolu.

„Znali smo da je Radnički opasan protivnik, naročito iz prekida."

"Mi smo na vreme postigli gol, a kod njihovog drugog pogotka naša odbrana je odigrala loše. Najrealnije bi bilo da je meč završen nerešenim rezultatom jer gledaoci nisu imali mnogo toga da vide u ovoj utakmici.“, istakao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.


Ne propustite