Startovale i Nišlije, na vidiku i prva pojačanja...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.07.2012.
22:50
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaleri Radničkog iz Niša počeli su danas pripreme za novu sezonu u kojoj će se takmičiti u najvišem rangu, u Superligi. Trener Ilić trenutno u Belgiji, prozivku obavio njegov pomoćnik.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Dvadesetorica fudbalera niškog Radničkog pojavila su se na današnjoj prozivci, kojom su i zvanično započele pripreme Nišlija za nastup u superligaškom društvu.

Prozivku je obavio pomoćni trener Dejan Tričković, pošto je šefstruke Aleksandar Ilić ovih dana u Belgiji.

Na spisku se našlo 24 imena, i to: golmani Zoran Vasković, Miloš Perić i Miodrag Filipović, zatim Predrag Stamenković, Bojan Đorđević, Nenad Stamenković, MladenPetrović, Miloš Petrović, Zoran Pešić, Bojan Dojkić, Aleksandar Jovanović, Bratislav Pejčić, Dušan Ivanov, Strahinja Petrović, Petar Mitić, Ivan Milenković, Ivan Pejčić, Jovan Jovanović, Aleksandar Simov, Marko Mančić, Rade Dugalić, Jovan Dimitrijević, Stefan Marković i Marko Zdravković.

Četvorica fudbalera nisu prisustvovali prozivci, kako su rekli u klubu, iz opravdanih razloga. U pitanju su Marko Mančić, Bojan Dojkić, Jovan Jovanović i povređeni Aleksandar Simov.

Prema planu priprema, Nišlije će desetak dana raditi na pomoćnom terenu stadiona Čair, posle čega je planiran odlazak u Lepenski Vir.

Kad su u pitanju pojačanja, tek treeba očekiveti novosti iz niškog superligaša. Pominju se Marko Ranđelović iz Radam, iskusni Dalibor Mitrović, koji je prošlu sezonu proveo u Kanadi, ali i Ivan Guti Jovanović iz čačanskog Borca.

Ne propustite