Startovali i Jagodinci, Antalija ih čeka u februaru...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.01.2012.
17:09
Izvor: Beta

Fudbalski klub Jagodina počeo je danas pripreme za nastavak sezone u Super ligi u istom sastavu u kojem je završio jesenji deo.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Predsednik kluba Goran Milanović kazao je da nije bilo potrebe za promenama.

"Prethodnih šest meseci smo dobro radili i nema potrebe da se nešto menja, osim da napravimo još bolji rezultat. Očekujem da nastavimo sa borbenom igrom i sa pristupom igri kao za proteklih šest meseci", rekao je Milanović na današnjem okupljanju.

Predsednik Jagodine kazao je da se nada i nekoj evropskoj utakmici.

Trener Jagodine Simo Krunić kazao je da će tim pokušati da se pomakne "za neko mesto" ka vrhu tabele, pošto se sada nalazi u sredini.

"Pokusaćemo da u drugom delu prvenstva povećamo bodovni saldo... Najveći problem u prvom delu bila nam je igra kod kuće. Moramo osvajati više bodova na svom terenu. Zadovoljan sam igračima. Nove nismo dovodili. Pokušaćemo da napravimo i neki transfer, da nekom fudbaleru omogućimo da obezbedi svoju egzistenciju", naravno da i klub dobro prodje, objasnio je Krunić.

Igrač Jagodine Ognjen Mudrinski je ocenio da je cela ekipa odradila dobar posao u prvom delu sezone.

"Imali smo mali pad u početku kada smo za prva četiri kola osvojili jedan bod, ali kasnije, kako je teklo prvenstvo, ušli smo u željeni ritam i na dobar način priveli kraju taj deo sezone", rekao je Mudrinski.

Prvi deo priprema igrači Jagodine imaće na domaćem terenu i, ako vremenski uslovi dozvole, igraće prijateljske utakmice. Drugi deo priprema održaće se u Antaliji od 5. do 19. februara.

Kako je planirano tamo će Jagodina igrati sa fudbalskim klubovima Torpedo iz Belorusije, Tatran Prešov iz Slovačke, Šerif iz Moldavije, Taraz iz Kazahstana i Amkar iz Rusije.

Ne propustite