Startovali i Kruševljani

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.07.2013.
18:44
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri kruševačkog Napretka započeli su pripreme za novu sezonu, u kojoj će se takmičiti u superligaškoj konkurenciji.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Povodom starta priprema za sezonu 2013/14 u kojoj će Napredak igrati u Superligi, predsednik Goran Karić istakao je da je klub ostvario cilj za prošlu sezonu, plasiravši se u Superligu kao šampion Prve lige Srbije.

''Jedan stepenik na našem putu smo prešli, ušli smo u Superligu sa prvog mesta, koje nismo ispuštali od početka sezone. Sada su pred nama pripreme za narednu sezonu i siguran sam da ćemo, kako fizički tako i psihički, biti spremni za nadmetanje u Superligi i da ćemo pokazati da smo u njoj da ostanemo'', rekao je Karić.

Novi šef stručnog štaba Milan Lešnjak obećao je maksimalnu posvećenost radu i što boljim rezultatima u superligaškoj konkurenciji.

''Veliko mi je zadovoljstvo da sam u klubu koji ima veliku tradiciju i u gradu koji stvarno voli fudbal. Mogu da vam obećam da ćemo biti maksimalno posvećeni poslu u svakom trenutku, kako ja, tako i igrači i stručni štab. Želimo da pokušamo da klub  postavimo na što veći nivo i da stremimo ka što boljim rezultatima'', istakao je Lešnjak.

Takmičenje u Superligi Napredak započinje 10. avgusta gostovanjem Jagodini, sledi gostovanje Radničkom iz Kragujevca, a potom i veliki derbi pred Kruševljanima – 24. avgusta protiv Crvene zvezde.

Ne propustite