Stefan Marković: ''Nišlije, najbolji ste!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.07.2014.
11:37
Izvor: Sportske.net, Sport

Plejmejker reprezentacije Srbije Stefan Marković oduševljen je posle prve provere sjajnom atmosferom koja je u nedelju vladala u niškom ''Čairu''.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, posle obavljenih priprema na Kopaoniku, naša reprezentacija je u Nišu odigrala kontrolni meč sa ''B'' selekcijom, slavila rezultatom 83-57, a jedan od najiskusnijih u reprezentaciji Srbije Stefan Marković nije krio oduševljenje brojnom publikom koja je došla da pozdravi ''Orlove'' i poželi im sreću uoči Svetskog prvenstva u Španiji.

''Zaista, atmosfera u 'Čairu' je bila fenomenalna. Tako nešto nisam očekivao, jer sam mislio da će zbog letnjih odmora hala biti poluprazna, ali tribine su bile krcate. Zato svaka čast Nišlijama, zaslužili su sve pohvale'', poručio je Marković, a prenosi ''Sport''.

A ono što naš nacionalni tim očekuje u narednim danima, jesu i prvi pripremni tufrniri, najpre u Italiji, pa u Francuskoj, a u međuvremenu i skraćivanje spiska igrača.

Već je gotovo izvesno da zbog povreda selektor Đorđević neće moći da na Svetskom prvenstvu računa na Kuzmića, Lučića i Dangubića, pa ostaje da se vidi koja će još dvojica biti prekobrojna.

''Mislim da smo na Kopaoniku obavili dobar posao, a sada ide onaj najzanimljiviji deo. Došlo je vreme da na terenu vidimo šta smo i koliko uradili, gde se nalazimo u ovom trenutku i da polako podižemo formu'', istakao je Marković.

Ne propustite