Stefan Šćepović - Novi početak, ili rastanak sa crno-belima?

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2013.
10:40
Izvor: Sportske.net

Partizan u ovom trenutku ponovo ima na raspolaganju tandem Šćepovića, obzirom da Marko još uvek nije pronašao angažman u inostranstvu, a stariji Stefan se vratio sa pozajmice iz Izraela. Kakvi su izgledi da ih ponovo zajedno gledamo u crno-belom dresu?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stefan Šćepović se od dolaska u Partizan zadržao svega šest meseci, posle čega su u klubu odlučili da ga pošalju na pozajmicu u izraelski Ašdod.

Tamo se solidno snašao, ali se po isteku pozajmice vratio u Humsku i ovih dana se priprema sa crno-belima za novu sezonu. Naravno, njegov status još uvek nije definisan, neizvesno je hoće li trener Rašović uopšte računati na njega kad je u pitanju sledeća sezona, a za sada nema ni konkretnih ponuda iz inostranstva za usluge starijeg Šćepovića.

On sam ne bi imao ništa protiv da do kraja ugovora ostane u Partizanu, ali sumnja da i u klubu imju sluičnu želju.

''Ako bih ostao, u narednom prelaznom roku bih mogao da odem bez obeštećenja. To Partizanu sigurno nije u interesu, ali videćemo. Još nisam razgovarao sa sportskim direktorom'', objašnjava Stefan Šćepović, a prenosi ''Žurnal''.

kad je u pitanju njegov brat, on je od završetka sezone u više navrata naglašavao da ovog leta odlazi u inostranstvo, izrazio je i želju da mu novi klub bude Fiorentina, a pominje se i interesovanje Olimpijakosa. Ipak, za sada nema nagoveštaja da bi neki od ovih transfera mogao da se realizuje, pa do daljnjeg će Vuk Rašović na raspolaganju imati obojicu Šćepovića.

Ne propustite