Šteta što rezultat nije nagrada...

Autor: Boris Jovanović
petak 26.10.2012.
08:45
Izvor: Sportske.net

Partizan igrao dobro, ostao praznih ruku, ali njegovi navijači su osvojili bodove na gostujućem terenu. Revanš Italijanima za dve nedelje...

gazzetta.it
gazzetta.it

Povezane vesti

Italijanski mediji su plašili javnost srpskim huliganima, pominjanja je opsada Milana, ali nije se desilo ništa.

Kao što su rekli ljudi iz Partizana, Italijani ne treba da brinu. "Grobari" su se odlično proveli u Lombardiji, bili veoma raspoloženi, u svakom slučaju bučniji od ostatka stadiona.

Policija je sinoć izdala saopštenje da je sve proteklo u najboljem redu, bez najmanjeg incidenta.

Šteta zaista što na terenu takvo ponašanje, ali i Partizanova hrabra igra nije nagrađena bodom, no nadajmo se da će crno - beli imati više sreće u revanšu 8. novembra.

Navijači će svakako biti jedan od najvažnijih aktera duela u Humskoj, a hoće li imati priliku da ugoste "Interiste" videćemo, jer Italijane prosto ne zanima LE. Juče je jedino Inter pobedio, Lacio je osvojio bod u Atini, obrukao se Napoli protiv Dnjepra, i Udineze je izgubio u Švajcarskoj.

"Zbog čega igramo ovo takmičenje kad se ponašamo na ovaj način? Posle kukamo što nemamo evropske bodove i samo dva tima nas predstavljaju u Ligi šampiona", pišu danas vodeći mediji u svojim uvodnicima.

Što se samog Partizana tiče, pljušte pohvale, u centru pažnje je Lazar Marković, a ističe se da Inter čeka težak revanš u Beogradu gde će Partizan imati ogromnu podršku.

Evo i kako su se "Grobari" proveli u Milanu, a mi možemo da konstatujemo da bi bilo sjajno kad bi bilo više ovakvih mečeva...

Ne propustite