Stevanović: "Moreira donosi neophodnu kreativnost"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.03.2012.
21:29
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Vojvodina je prokockala šansu da pobedom nad Radničkim u Kragujevcu ozbiljnije krene u poteru za "večitima". Međutim, ova nedelja donela je puno pozitivnih vesti za Dejana Vukićevića pa bi predstojeći duel sa Metalcem trebalo da donese bolju igru i željen

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Jedan od boljih igrača Vojvodine u duelu sa Radničkim bio je mladi reprezentativac BIH Miroslav Stevanović. Najviše je pretrčao u svojoj ekipi a požrtvovanjem na terenu pokazao je kako se bori za voljeni klub.

Nakon što se u ekipu vratio Brana Ilić, i što se Moreira oporavio od povrede, svi u Vojvodini pa i mladi Stevanović očekuju boljitak u igri ekipe i više šansi kojih nije bilo u Kragujevcu. Za kreativnost u igri biće zadužen Moreira.

"U subotu će najverovatnije nastupiti Almami Moreira i očekujem da će naša igra s njim dobiti novu dimenziju. I svi ostali kojima Vukićević bude ukazao priliku imaće obavezu da pruže maksimum, kako bismo ostvarili važnu pobedu i potvrdili spremnost i sposobnost da ostvarimo visoke ambicije" rekao je Stevanović.

Duel koji predstoji Vojvodini spada u kategoriju onih koji moraju da se dobiju a sa druge strane protivnik nema šta da izgubi pa je veoma teško doći do željenog cilja.

Ipak, Stevanović smatra da nema bežanja od odgovornosti i da je obaveza svakog igrača da pruži svoj maksimum kako u subotu tako i do kraja šampionata.

"Ne bežimo od odgovornosti. Utakmica, poput predstojeće sa Metalcem umeju da budu veoma teške, jer mi smo veliki favoriti, dok gosti mogu da igraju potpuno opušteno, pošto nemaju šta da izgube. Ipak, u subotu očekujem našu sigurnu pobedu" konstatovao je Stevanović.

Želja čelnih ljudi u Vojvodini je bila da se meč igra pod svetlima reflektora ali je iz Zajednice Superligaša stigao dopis da će se meč igrati u subotu sa početkom u 14 časova.

Ne propustite