Stigao Moreira, Apija na čekanju, promocija Deletića

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.06.2012.
16:37
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Među fudbalerima koji su se danas pojavili na prozivci koju je obavio trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić nije bilo Stefena Apije, ali i pored najava o odlasku, Almami Moreira je stigao na vreme. Takođe, Novosađani su danas ozvaničili i saradnju sa omladin

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Treneru Vojvodine Zlatomiru Zagrorčiću danas se odazvao 31 fudbaler, a među njima bio je i talentovani napadač Miloš Deletić koji je  i zvanično promovisan kao prvo pojačanje novosadskog kluba u letnjem prelaznom roku.

Sportski direktor Miodrag Pantelić imao je samo reči hvale za mladog fudbalera.

''Proteklih šest meseci proveo je u dresu člana Serie A, Kjeva iz Verone gde je nastupao za mladi tim. Nadam se da je pred njim lepa fudbalska budućnost“, istakao je Pantelić na promociji.

Međutim, među igračima koji su se danas pojavili nije bilo Stefena Apije. On je tokom pauze najavljivao da želi da ostane u klubu, što je i želja čelnika Vojvodine, pa bi narednih dana situacija oko njega trebalo da bude jasnija.

Za razliku od njega, Moreira se pojavio na početku priprema, ali je i njegov ostanak u klubu neizvestan.

Takođe, Zagorčiću su se javili i igrači koji su u prethodnom periodu bili na pozajmicama - Dejan Karan, Nemanja Bilbija, Đorđe Šušnjar.

Trener Vojvodine najavio je velike ambicije kluba u narednoj sezoni, ali nije želeo ništa da obećava.

Takođe, i kad je u pitanju prelazni rok, Zagorčić realno sagledava situaciju.

''Reč pojačanje za mene ne znači ništa, jer nijedan klub u Srbiji nema mogućnosti da dovede proverenog igrača koji će sigurno napraviti razliku, već se sve svodi na procenu. Na primeru Vojvodine, to se pokazalo i zimus. Biće i odlazaka i dolazaka, ima igrača za koje smo zainteresoani, ali ne bih sada o imenima'', izjavio je Zagorčić.










Ne propustite