Stigla reakcija iz Rada: ''Zvezda se hvata za grančice pred UEFA!''

Autor: Beta Beta
utorak 06.05.2014.
15:38
Izvor: Beta

Direktor fudbalskog kluba Rad Uroš Tošić rekao je da se Crvena zvezda "hvata za grančice" pred UEFA u pokušaju da spreči suspenziju igranja u Evropi.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

UEFA je zapretila suspenzijom iz evropskih takmičenja ako se ne izmire sva dugovanja, među kojima je i potraživanje Rada.

Zvezda je navela da nije dobila zvaničan račun sa Banjice, kao i da se ne zna da li je dugovanje prema klubu ili bivšem prvom čoveku kluba i menadžeru Ranku Stojiću.

"Koliko ja znam, Zvezda je dobila još pet dana da dostavi ispravnu dokumentaciju. Mogu da dostave papir da su platili račun ili da su se dogovorili o izmirivanju dugovanja.

To da se ne zna da li se duguje Radu ili Stojiću su priče za malu decu. Duguje se Radu, a to što se dodatno duguje Stojiću ili agenciji Dinamik nas ne zanima",
rekao je Tošić agenciji Beta.

Direktor Rada je objasnio je šta znači navod da klub nije ispostavio račun.

"Da smo im mi pustili profakturu da nam plate dug, morali bismo državi da uplatimo PDV u roku od 15 dana, što je u našem slučaju oko 400 hiljada evra, a njima je račun u blokadi.

Da su nam oni rekli da mogu da nam plate, ispostavili bismo im profakturu odmah... To se oni hvataju za grančice pred UEFA",
rekao je Tošić.

Ne propustite