Stigla zamena za Alivodića

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.01.2013.
11:57
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Novi Pazar nije dugo čekao kako bi se pojačao u napadačkoj liniji koja je oslabljena odlaskom Envera Alivodića. Umesto novopečenog "Lale" u klub je stigao Zoran Vujović.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Kako je i najavio Slavenko Kuzeljević Novi Pazar će do početka prolećnog dela šampionata u Jelen Superligi pokušati da se pojača na svim pozicijama koje su ostale upražnjene mnogobrojnim odlascima.

Enver Alivodić prešao je tokom nedelje u Vojvodinu pa je na struci Novopazaraca bilo da dovedu zamenu za njega a Zoran Vujović trebalo bi da "glumi" Alivodića u nastavku sezone.

Zoran Vujović rođen je u Kragujevcu 1986. godine a u dosadašnjem toku karijere nastupao je za Partizan, Teleoptik, Metalac (GM), Banat i Tatabanju iz Mađarske koja je bila poslednji klub ovog napadača.

Vujović je već imao prilike da radi sa Slavenkom Kuzeljevićem u Metalcu iz Gornjeg Milanovca pa ostaje da se vidi hoće li se nakadašnji najmlađi licencirani fudbaler Partizana za mečeve u LŠ dobro snaći u novom klubu i pomoći mu da zadrži status Superligaša do kraja sezone.

Ne propustite