Stigla zamena za "lampaša"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.02.2012.
15:23
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Dok se fudbaleri Partizana nalaze na pripremama gde naporno rade kako bi u nastavku šampionata odbranili prošlogodišnje osvojene pehare, u Humsku 1 stigao je dugo očekivani LCD semafor koji će zameniti starog "lampaša."

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Današnji dan biće upisan u klupsku istoriju kada je reč o infrastrukturnim poduhvatima ekipe iz Humske.

Naime, kako je najvaljeno na kraju jesenjeg dela šampionata, stari semafor dobio je svog naslednika, samo znatno modernijeg tipa.

Novi semafor pružiće navijačima Partizana pun ugođaj kada u buduće budu dolazili na stadion. Na semaforu će se u toku utakmice prikazivati trenutni rezultat, sastavi timova ali i različite animacije pre početka i u poluvremenima utakmica.

Semafor "naslednik" dopremljen je iz daleke Kine a strateški partneri Partizana pobrinuli su se da pošiljka bezbedno stigne na željenu adresu što nije bilo ni malo lako ako se ima u vidu da je novi semafor težak skoro pet tona.

Direktor stadiona, Aleksandar Stepanović,  govorio je za klupski sajt koji su sledeći koraci kada je postavljanje semafora u pitanju.

"Montaža semafora počinje danas, mada je bilo je planirano da se sa montažom krene 15. februara."

"Danas počinje montaža panela na staroj konstrukciji, dok su radovi na povezivanju elektronike, koja se nalazi unutar kućiće na južnoj tribini predviđeni za utorak, kao i instalacija neophodnog softvera." rekao je Stepanović.

Generalna proba semafora planirana je za 3. mart kada ekipa Partizana gostuje u Novom Pazaru ali će se probe na novom semaforu tog dana odvijati kao da je Partizan domaćin.

Ne propustite