Štimac se pribojava Čede Janevskog?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.09.2012.
18:30
Izvor: Sportske.net, index.hr

Uoči starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i premijernog duela sa Makedonijom, selektor Hrvatske Igor Štimac naglašava da njegov tim treba u ovaj meč da uđe ''kao da je finale Svetskog prvenstva''.

jutarnji.hr
jutarnji.hr

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Hrvatske nije imao uspešan debi u nedavnom prijateljskom susretu sa Švajcarskom, pa uz dosta opreza dočekuje i premijeru u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv selekcije Makedonije.

Štimac respektuje rivala, tvrdi da ga dobro poznaje, ali upozorava i da će novi selektor Makedonije Čedomir Janevski sigurno napraviti i neke promene.

"Gledali smo snimke prijateljskih susreta Makedonije pre EP-a. Protiv Portugala su odigrali kvalitetno i dobro su se branili i kontrirali. Došli smo i do snimka utakmice s Litvanijom, tako da imamo opširniju informaciju. No, oni imaju novog selektora koji je napravio neke rotacije u ekipi i sigurno će biti promena. Imamo iskustva s njima iz prijašnjih susreta, svesni smo vrednosti i težine. Pravo pitanje je koliko ćemo mi biti dobri", konstatovao je Štimac.

Ne propustite