Stiže Dauda, sa njim i tužba

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.06.2013.
10:10
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljan odnosom koji su čelnici Crvene zvezde pokazali prema njemu, menadžer tamnoputog napadača Abiole Daude spreman je da tuži vicešampiona Srbije zbog dugovanja koje crveno-beli imaju prema njemu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako Abiola Dauda još uvek nije ni stigao na prvi deo priprema Crvene zvezde, oko tog igrača ponovo se stvara mnogo bure i polemike.

Budući švedski državljanin namirio je svoja potraživanja po završetku sezone, nakon pretnji da će Zvezdu tužiti Arbitražnom sudu FSS, ali njegov menadžer još uvek nije zadovoljan jer nije dobio svoje "procente".

"Dauda je dobio skoro sav novac, ali meni nisu isplatili ni cent. Uopšte nisam srećan zbog načina na koji se ponaša Uprava Zvezde. Uopšte nisu profesionalni, to se tako ne radi. Zato sam slučaj predao advokatu, a on će odlučiti da li će prvo da se žali FSS ili ćemo direktno pred organe FIFA" kazao je Patrik Merk, menadžer Abiole Daude a prenosi "Sport".

Inače, Dauda je završio adinistrativne poslove oko dobijanja švedskog državljanstva i u nedelju u 11 časova trebalo bi da sleti u Beograd.

Njegov menadžer kazao je da će Zvezda, uprkos Daudinom kašnjenju na početak priprema, biti na dobitku jer je napadačeva vrednost sada porasla usled dobijanja državljanstva Švedske, čime je Dauda postao državljanin EU.

Ostaje samo da Zvezda izmiri dugovanja koja ima prema njegovom menadžeru pa da se dovođenje Daude isplati čelnicima Crvene zvezde.

Ne propustite