Stojadinović: ''Oni nas tamo 'časte', vraćaju u život, a mi ovako...''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.12.2012.
23:21
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Član Zvezdinog prelaznog rukovodstva Zoran Stojadinović izjavio večeras da su crveno-beli prokockali veliku priliku posle kiksa Partizana u Subotici i da u odličnom raspoloženju dočekaju zimu.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Umesto toga, Zvezda je doživela novi, možda i najozbiljniji udarac od početka sezone. Vojvodina je postigla tri gola, odnela tri boda, ekipa Crvene zvezde delovala kao razbijena vojska na terenu, a trener Janković najavio ostavku, pa od nekog dodatnog optimizma i elana tokom zime nema ništa.

Član aktuelne Radne grupe Zoran Stojadinović nije krio šok i razočaranje posle onoga što je večeras imao prilike da vidi. On se tom prilikom osvrnuo i na remi Partizana u Subotici, kao na nešto što je trebalo da izazove dodatnu motivaciju kod igrača. Ali...

''U svoj našoj muci i Bog nas je pogledao - remi u Subotici, sve nam se lepo namesti da u trenutku kada se trudimo da spasimo klub, da dignemo ekipu bez obzira na to kako je ona letos selektirana i ko je i kako dovodio igrače, ali mi kao da to ne želimo da iskoristimo. Oni tamo nas časte, vraćaju nas u život, a mi ovde ovako...", izjavio je Stojadinović, a prenosi ''Mondo'', dodajući da se pokazalo kako mnogi igrači iz ove ekipe ''nisu za Zvezdu''.




Ne propustite