Stojadinović plaća ceh za osipanje tima!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.06.2013.
16:45
Izvor: Sportske.net

Jedan od potpredsednika FK Crvena zvezda Nebojša Čović poručio je da ne treba kriviti fudbalere koji su tražili raskid saradnje jer sa njima nije obavljen razgovor, što je Čović zahtevao pošto je došlo do promena u rukovodstvu kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sudeći prema vestima koje su danas stigle sa "Marakane", Crvena zvezda ostaje bez četvorice fudbalera za koje neće biti dobijen ni evro obeštećenja.

Srđan Mijailović i Aleksandar Pantić podneli su zahtev za raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS-a, a isto su učinili i nešto mlađi fudbaleri Slavoljub i Dragoljub Srnić.

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović razočaran je što niko iz sportskog sektora nije čuo njegov apel da se sa tom "decom" razgovara i da se sada došlo u bezizlaznu poziciju.

"Za mene je ta vest dosta neubičajena pojava i to samo govori da sam bio potpuno u pravu tvredeći još od januara da je nepophodno da se sa svakim igračem, ponaosob, obave razgovori. Ako je maloletan, u prisustvu njegovih roditelja, ako nije, onda u prisustvu menadžera. Nažalost to nije urađeno" kazao je Čović za "Mondo".

Čovek zadužen za finansije nije želeo direktno da optuži nekoga iz sportskog sektora ali je jasno da bi Zoran Stojadinović mogao da se nađe na "vetrometini" zbog poslednjih dešavanja u klubu.

"To su sve pokazatelji da se vodila pogrešna sportska politika, ali mislim da nam priča o tome ko je i šta trebalo da uradi, u ovom trenutku, mogla samo da oteža ionako tešku situaciju u kojoj se klub nalazi. Mada, to moram da naglasim, nije nevažno čiji je to posao bio" jasan je Čović.

Ono što dodatno može da brine navijače Crvene zvezde je najava Nebojše Čovića da će posledice "još nekih ne činjenja" izaći na videlo vrlo brzo.

"Ono što sam primetio je veliko nezadovoljstvo kod igrača načinom na koji su tretirani u klubu. Sve što bih rekao dalje od toga bilo bi prejudiciranje, a neću to da radim, jer sa njima nisam razgovarao. Sad moramo to hitno da uradimo, kao da nisam od 1. januara 2013. godine upozoravao da bi do ovoga moglo da dođe. Ponavljam, to nije urađeno i rezultat toga, ali i mnogih drugih stvari koje nisu rađene kako treba, videće se ovih dana. Nažalost" završio je Čović.

Mijailović i Pantić, najverovatnije, su zatražili raskid saradnje zbog činjenica da su samo Abioli Daudi isplaćena dugovanja čime su oni stavljeni u drugi red.

Na sličan korak narednih dana mogao bi da se odluči i Ognjen Mudrinski što je najavio njegov otac.

Posle svega, postavlja se pitanje, čemu prodaja Spajića i dobijanje evrolicence?

Ne propustite