Stojadinović zadovoljan, Garidu najteže...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.02.2013.
17:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdina ekspedicija na pripremama u Antaliji dobila je i pojačanje u vidu dolaska sportskog direktora Zorana Stojadinovića i potpredsednika kluba Slaviše Kokeze, koji su ispratili i prvi poraz crveno-belih od danskog Esbjerga.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zoran Stojadinović je najpre izneo svoje impresije o samim uslovima za rad koje fudbaleri Crvene zvezde imaju u Antaliji, ističući da je ovaj trening centar u rangu sa onima u Španiji.

''Sve je na visokom nivou. Odličan smeštaj, odlični tereni, veliki broj ekipa na raspolaganju za trening mečeve... Turci nimalo ne zaostaju za Špancima u tom pogledu'', konstatovao je Stojadinović.

Gledajući rad na treninzima, ali i duel sa danskim Esbjergom u kome su crveno-beli prvi put poraženi od početka priprema, Stojadinović je procenio da Milijaš, Petković i Mladenović prednjače kad je u pitanju kondicija.

''Oni su vidljivo fizički spremni, ali i ostatak tima odlično radi. Ipak, ima još dosta do utakmice sa Javorom u prvom prolećnom kolu, još je rano za konkretnije zaključke'', ističe Stojadinović.

Zvezdin sportski direktor ovih dana ima priliku i da se uveri u kvalitet najnovijih pojačanja koja je angažovao u prelaznom roku - Daudu i Garida.

''Garidu je najteže, jer nikada nije igrao u Evropi,  ne zna jezik. Ipak, siguran sam da će biti veliko pojačanje kad se uklopi.

Dauda je gotovo dva meseca bez ozbiljnijih treninga i trebaće mu dve, tri nedelje da se spremi, a onda će sigurno biti napadač koji će mnogo radovati Zvezdine navijače golovima''
, zaključio je Stojadinović.


Ne propustite