Stojadinovića brine (pre)crvena Zvezda

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.02.2013.
22:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Crvene zvezde nije krio nezadovoljstvo zbog činjenice da su fudbaleri tog kluba čak osam puta na pripremama u Antaliji dobijali crvene kartone pa je najavio da će o tome biti reči sa Aleksandrom Jankovićem i igračima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su u ponedeljak drugi poraz na pripremama u Antaliji od austrijskog trećeligaša Pašinga ali je sportskog direktora kluba iz Ljutice Bogdana više zabrinulo to što su igrači prečesto u Antaliji dobijali crvene kartone.

"Osam crvenih kartona je zaista mnogo. Previše! Situacija je alarmantna, ali u ovom trenutku ne znam zašto se sve to dešava. Suviše kratko sam uz ekipu da bih sa sigurnošću mogao da kažem da li je možda reč o zamoru od priprema jer su već duže od trideset dana u Turskoj ili je možda u pitanju odraz nekog nezadovoljstva. U svakom slučaju o tome ću razgovarati s trenerom i igračima. Isključenja ne smeju da nam se dešavaju kad se nastavi šampionat" kazao je Stojadinović za "Novosti.rs".

U dosadašnjem toku priprema crvene kartone dobijali su Ožegović (dva), Spajić, Kirovski, Savićević, Milunović, Milivojević i Petković.

Pre nastavka sezone Zvezda će imati generalku sa Šahtjorom pa ostaje da se vidi hoće li i na toj utakmici biti "pocrvenelih".

Ne propustite