Stojanović ipak vidi Zvezdin napredak...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.08.2013.
22:36
Izvor: Sportske.net

I pored eliminacije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, trener Crvene zvezde nije imao šta da zameri svojim igračima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Neposredno po završetku meča, Slaviša Stojanović je naglasio da su njegovi igrači ispoštovali dogovor iz svlačionice, stvarali šanse, ali da nisu imali sreće da ih realizuju.

''Ne mogu mnogo da zamerim svojim igračima. Igrali smo onako kako smo i planirali. Stvorili smo nekoliko odličnih prilika, ali nije bilo sreće u realizaciji'', konstatovao je Stojanović.

Kad je u pitanju jedanaesterac koji nije iskoristio kapiten Nenad Milijaš, trener Zvezde smatra da je to bio sjajan momenat da se ''načne'' rival ali...

''To je trenutak kada je uvek dobrodošlo da povedeš, sam finiš prvog poluvremena. Nažalost, nismo postigli go, a oni su u nastavku znali svojim iskustvom da se odbrane'', dodao je Stojanović.

Zvezdi sada preostaje da se okrene borbi za titulu u domaćem prvenstvu.

''Okrećemo se prvenstvu, koje za nas počinje već u nedelju. Čini mi se da postepeno podižemo nivo igre, da napredujemo i nadam se da ćemo to pokazati i u narednim utakmicama'', zaključio je Stojanović.

Ne propustite