Stojanović: "Motivisani smo uprkos nevoljama"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.05.2014.
22:16
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović veruje da je još uvek rano polemisati o nastavku šampionata ali tvrdi da su njegovi izabranici da nastave borbu za titulu i da nevolje koje su zadesile Srbiju nisu porušile motiv u ekipi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poplave koje su pogodile Srbiju nanele su ogromnu štetu stanovništvu iz gradova koji su pogođeni ovom elementarnom nepogodom a uvođenje vanrednog stanja stavilo je sportska dešvanja u drugi plan.

Tako su fudbaleri Crvene zvezde pripreme za odlučujući meč u borbi za titulu sa terena preneli na bedeme Save gde su pomagali da se utvrdi zaštita od poplavnog talasa koji preti Beogradu.

"Sve nas je ovo poremetilo, prioritet su dobile druge, životne stvari. Tako i treba da bude, a svim ostalim stvarima bavićemo se kad ova nevolja prođe. Sada je fudbal najmanje bitan" još jednom konstatuje trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Strateg crveno-belih imao je samo reči hvale za svoje izabranike i humanost koju su pokazali u okolnostima u kojima se našao srpski narod.

Ipak, kako se bliži ukidanje vanrednog stanja, a samim tim i stiču uslovi da domaći šampionat bude završen, Slaviša Stojanović mora da misli na pripremu ekipe za duel sa OFK Beogradom.

"Radimo istim intenzitetom kao i pre svih ovih nevolja. Raduje me što je motivacija i dalje veoma dobra, igrači ispunjavaju sve što se stavi pred njih, u dobroj su kondiciji i spremni za poslednja dva kola. Ostaje nam da čekamo odluke na nivou države i da reagujemo shodno tome" zaključio je Stojanović.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojiće titulu u domaćem šampionatu ukoliko u okviru 29. kola JSL savladaju OFK Beograd a sve su prilike da će taj meč biti odigran u subotu od 17 časova.

Ne propustite