Stojanović ne rizikuje sa Ninkovićem

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.07.2013.
20:58
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović kazao je da ne bi bilo pametno voditi Miloša Ninkovića u Švajcarsku jer reprezentativac Srbije zaostaje sa fizičkom spremom za saigračima pa mu je određen zaseban trenažni proces u prestonici Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Miloš Ninković ozvaničio je u četvrtak saradnju sa Crvenom zvezdom ali ga u petak nije bilo na spisku putnika za Švajcarsku.

Trener Slaviša Stojanović odlučio je da Ninković ostane u Beogradu i radi na podizanju forme kako bi sustigao saigrače.

"Odlučili smo da na put ne ide Ninković, jer je pametnije da ostane u Beogradu i individualno trenira kako bi sustigao ostale prvotimce" kazao je trener Crvene zvezde.

Stojanović je dodao da ne bi bilo pametno izlagati Ninkovića povredi time što bi zaigrao već na "Uhren Kupu" u Švajcarskoj.

"Nismo želeli da rizikujemo eventualnu povredu, jer nam je daleko bitnije da nas Miloš dočeka spreman sledeće nedelje, nego da zaigra na Uhren kupu" poručio je Stojanović.

Crvena zvezda će do 9. jula boraviti u Grenhenu gde će odmetiri snage sa Grashopersom i Bazelom na pomenutom "Uhren Kupu".

Ninković će do tada raditi individualno a ostaje da se vidi hoće li do 18. jula podići spremu na zadovoljavajući nivo koji bi mu omogućio da debituje za Zvezdu u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za LE.

Ne propustite