Stojanović: "Nije mi tražen novac"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.07.2013.
14:01
Izvor: Sportske.net

Slaviša Stojanović kazao je da mu voditelj Dejan Anđus lično nije tražio novac i da je čitava stvar oko "iznude" pomalo preuveličana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde morao je pred duel sa IB Vestmanejom da odgovori i na pitanja novinara da li ima istine u izjavama koje su sinoć iznesene u jednoj od emisija na srpskoj kablovskoj televiziji a koje se tiču načina na koji je došao u Zvezdu.

Iako je voditelj Dejan Anđus istakao kako je trener Crvene zvezde trebalo da plati 12.000 evra čoveku koji ga je doveo u klub, Stojanović tvrdi da mu niko nije tražio novac i da stvari nisu toliko strašne koliko su predstavljene u medijima.

"Nisam gledao emisiju, pa tako ne mogu da komentarišem šta je tamo rečeno. Mogu samo da kažem da stvari nisu tako strašne kao što su predstavljene u prvom trenutku. Anđus od mene ništa nije tražio lično" rekao je Stojanović.

Trener crveno-belih nije želeo dalje da komentariše navode iz sinoćne emisije već je poručio da mu je sutrašnji debi na Zvezdinoj klupi bitniji.

"Toliko o tome, imam pametnija i ozbiljna posla. U četvrtak je moj debi na klupi Zvezde i to u evropskoj utakmici" poručio je Stojanović.

Ostaje da se vidi hoće li policija ispitati čitav slučaj ili će ovaj nagoveštaj iznude novca ostati samo tema rasprave po medijima.

Ne propustite