Stojanović otkrio ko mu je iz Humske čestitao titulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.05.2014.
14:37
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović otkrio je na konferenciji za novinare pred duel sa Vojvodinom da su mu čestitke povodom osvojene titule stigle od dvojice članova Partizana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Uoči gostovanja Vojvodini a samo dva dana nakon osvajanja šampionske titule, trener Crvene zvezde otkrio je da su čestitke stigle i iz Humske.

Slaviši Stojanoviću su, kako je kazao, iz "večitog" rivala Partizana titulu čestitali trener Marko Nikolić i igrač Danko Lazović.

U ponedeljak je već bilo reči o tome kako je Dragan Đurić čestitao titulu Crvenoj zvezdi ali predsednik Partizana nije otkrio kome je uputio čestitke.

Đurić je rekao da je "čestitao onima u Zvezdi za koje je smatrao da im treba čestitati", ali ipak ostaje nejasno zašto je predsednik Partizana tajanstvan i zašto bi bilo šta u celoj toj priči trebalo da se krije.

Jasno je međutim da u Srbiji pitanje čestitke rivalu povodom uspeha još uvek predstavlja temu za "dumanje", dok u Evropi imamo primer da Barselona prva čestita Real Madridu na tituli prvaka Evrope, baš kao i poraženoj ekipi Atletiko Madrida iako je u prethodnoj sezoni katalonski tim ostao bez i jednog trofeja.

Ne propustite