Stojanović: "Posla mnogo, vremena malo"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.06.2013.
13:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novi trener Crvene zvezde nije se trudio da "prosipa pamet" nakon prvog odrađenog treninga sa ekipom ponovivši da vremena za ozbiljnu pripremu ekipe ima malo a da posla koji mora biti obavljen ima previše.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Slaviša Stojanović zasukao je rukave i u četvrtak pre podne odradio prvi trening sa ekipom koju je u nedelju preuzeo.

Bivši selektor Slovenije gledao je jučerašnji pripremni meč sa Krkom sa tribina i konstatovao da mu je jučerašnji duel dobro poslužio da uvidi kvalitete i nedostatke momaka koji su izašli na teren.

"Odigrali smo juče utakmicu u mešovitom sastavu, tokom koje smo šansu pružili nekim mlađim igračima. Bilo je dobrih stvari u igri, ali ima još mnogo prostora za doradu i napredak, naročito kada je taktika u pitanju. Za moj prvi susret sa ekipom, jučerašnja utakmica mi je odlično poslužila da uvidim neke stvari" rekao je Stojanović.

On je, kao i po dolasku u hotel "Terme" u Čatežu, ponovio da je vremena malo i da ima mnogo posla koji treba obaviti u teškim okolnostima.

"Čeka nas još puno posla, a vremena je malo, tako da sa te strane treba da budemo pametni i pre svega da što pre dođemo do igračkog kadra sa kojim možemo da funkcionišemo celu sezonu. Znam da se svi trude, pogotovo uprava, i nadam se da će što pre doći do stabilizacije igračkog kadra" jasan je bio novi strateg Crvene zvezde.

Fudbaleri vicešampiona Srbije odradiće sa Stojanovićem još četiri treninga a onda ih u subotu uveče čeka drugi kontrolni meč u Domžalama protiv istoimene ekipe.

Ne propustite