Stojanović posle Švajcarske - Svi ciljevi ostvareni

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2013.
14:48
Izvor: Sportske.net

Po povratku Zvezdine ekspedicije u Beograd, šef stručnog štaba Slaviša Stojanović sumirao je utiske sa turnira u Švajcarskoj, gde su crveno-beli savladali Grashopers, a zatim tek u finišu poklekli pred Bazelom. Ima razloga za zadovoljstvo...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako su sa Marakane uoči starta turnira u Švajcarskoj stizale izjave poput onih da Zvezdi ne odgovara termin odigravanja, da bi najradije otkazali učešće, ali da moraju da ispoštuju ranije postignut dogovor, pokazalo se da je treneru Slaviši Stojanoviću ovaj turnir mnogo značio u formiranju ekipe za predstojeću sezonu.

Posle duela sa Grashopersom i Bazelom, novi šef struke crveno-belih je naglasio da je ostvario sve ciljeve koje je postavio pred polazak u Švajcarsku.

''Zadovoljan sam urađenim na pripremnom turniru, jer smo u Švajcarskoj ostvarili sve planirane ciljeve. Jesu ti mečevi došli u nezgodno vreme, usred priprema, u situaciji u kojoj još uvek nemamo formiran igrački kadar, ali video sam dosta dobrih stvari. Bilo je, naravno i grešaka koje moramo da ispravljamo, ali sve u svemu, Uhren kup nam je mnogo koristio'', izjavio je Stojanović za klupski sajt.

Što se tiče učinka novajlija, Kovačević je ostavio odličan utisak, dok Pečnik još uvek nije potpuno fizički spreman.

''Pečniku trebaju utakmice i nadam se da će uspeti da se spremi na vreme. On je polivalentan igrač, može da igra na više pozicija. Trenutno ga koristimo na spoljnim pozicijama, u kombinaciji sa Kasalicom, ali ne znam da li će tako biti i ubuduće'', konstatuje Stojanović.

Miloša Ninkovića je tek na današnjem treningu prvi put video na delu, a nada se da će uskoro na raspolaganju imati još neko pojačanje.

''Nadam se da će i to biti uskoro rešeno, jer se približava prva evropska utakmica'', poručuje Stojanović.


Ne propustite