Stojanović: "Rekao sam svoje, na redu je Uprava"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.12.2013.
22:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović podneo je raport sportskom direktoru kluba Zoranu Stojadinoviću i poručio da će sada sačekati konačnu odluku UO o svom statusu u klubu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su voljno do početka zimskog pripremnog perioda a i Slaviša Stojanović će nakon današnjeg sastanka sa sportskim direktorom na kratku pauzu.

Trener Crvene zvezde još uvek ne zna da li će zadržati posao ali je danas podneo raport i saopštio čelnicima sportskog sektora svoj plan za unapređenje na planu rezultata i igračkog kadra.

"Izvršio sam obaveze predviđene ugovorom i sada je sve na upravi. Očekujem da se situacija reši što pre, u klubu su mi najavili da će Upravni odbor biti održan uskoro. Biću tu narednih dana i čekaću odluku" objasnio je Slovenac.

Stojanović je od sportskog direktora zatražio pojačanja u poslednjoj liniji a spremio je i konkretna imena ukoliko na UO čelnici kluba reše da mu ukažu poverenje.

"Predstavio sam direktoru plan priprema i eventualnih pojačanja u prelaznom roku. Imam neka imena u opticaju, ali sve zavisi od dogovora s rukovodstvom kluba" zaključio je Stojanović.

Upravni odbor Crvene zvezde trebalo bi da zaseda tokom naredne nedelje kada će biti jasnije da li Stojanović ostaje trener ili će se krenuti u novu potragu za kormilarom ekipe.

Kako sada stoje stvari, veća je verovatnoća da će se Zvezda odlučiti za kontinuitet što će reći za poverenje slovenačkom stručnjaku.

Ne propustite