Stojanović: "Rezerve dokazale zašto ne igraju"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.09.2013.
21:05
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović još jednom je uputio negativne kritike na račun svojih igrača, ovoga puta nakon remija sa ekipom Jedinstva iz Uba na kome su priliku da se dokažu imali oni sa manjom minutažom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije igrao je u utorak u Ubu prijateljski meč sa ekipom Jedinstva, koji je Slaviši Stojanoviću poslužio da proveri formu igrača koji ređe dobijaju priliku da igraju na takmičarskim mečevima.

Zvezda je remizirala 1:1 a izjednačujući pogodak za superligaša postigao je Goran Gogić, pridošlica iz FK Jagodina. Stojanović je, kao i nakon nedeljnog remija sa Donjim Sremom, bio nezadovoljan, posebno odnosom rezervista koji "kukaju" što ne igraju.

"Iz vidika igrača koji imaju manju minutažu, ovo je bila dobra provera. Dosta fudbalera nije bilo zadovoljno svojim statusom, jer nisu dobijali priliku da igraju u zvaničnim utakmicama, ali i pored toga mali broj njih je danas zaslužio prelaznu ocenu. Svakako da planiramo i u narednom periodu da igramo kontrolne utakmice, ali opet ponavljam, na današnjem meču mali broj njih je odigrao na zadovoljavajućem nivou" rekao je Stojanović posle remija u Ubu.

Fudbalere Crvene zvezde narednog vikenda očekuje duel šestog kola JSL koji će crveno-beli igrati na Vračaru protiv ekipe Voždovca.

Ne propustite