Stojanović: "Srećni se vraćamo kući"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.08.2013.
23:04
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanovića kazao je da nije bilo lako savladati taktički sjajno organizovanu ekipu Napretka ali da sveukupan utisak sa meča u Kruševcu daje za pravo njemu i igračima da se srećni vrate u Beograd.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su jako važnu pobedu u okviru trećeg kola JSL na teškom gostovanju povratnuku u elitno fudbalsko društvo.

Trener Slaviša Stojanović konstatovao je nakon meča da je bilo jako teško stići do pobede i da je tokom utakmice morao da prilagođava taktiku usled jako dobre postavke igrača domaćeg tima.

"Bila je ovo očekivano teška utakmica, protiv kvalitetne i rastrčane ekipe Napretka. U prvih dvadeset minuta sevalo je sa svih strana, i morali smo da izvršimo malu korekciju u formaciji kako bismo primirili protivnika" kazao je Stojanović i dodao,

"Nakon toga smo postigli pogodak koji je na kraju rešio pitanje pobednika i srećni se vraćamo za Beograd sa nova tri boda.  U drugom poluvremenu insistriralii smo na sigurnijem pasu i kontroli igre, i mislim da smo u tome uspeli" istakao je strateg crveno-belih.

Stojanović se zahvalio navijačima koji su učinili da fudbaleri na terenu dobiju vetar u leđa i izbore se za važna tri boda sa teškog gostovanja.

Ne propustite