Stojanović: "Tara ispravlja hendikepe"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.09.2013.
17:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović kazao je da su mini pripreme na Tari poslužile da se ispravi što više nedostataka u igri tima koji je do sada odigrao osam takmičarskih utakmica od starta sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju mini pripreme na Tari koje su im poslužile da podignu stepen fizičke spreme ali i da se što više uigraju pred nastavak šampionata.

Strateg crveno-belih prezadovoljan je onim što se dalo uraditi, ali naglašava da su mu nedostajali reprezentativci koji nisu bili sa timom.

"Igrači su odradili sve što se do sada planiralo, i to sa velikim intenzitetom. U neku ruku mi je žao što nema svih reprezentativaca, što nije cela ekipa na okupu, ali dobro, sigurno je da su i tamo trenirali, možda ne u tom smeru izdržljivosti, ali radili su dobre i kvalitetne treninge" kazao je Stojanović.

Trener vicešampiona Srbije objasnio je da je kratak boravak na srpskoj gorskoj lepotici bio svrsihodan jer je za četiri dana urađeno dosta na planu ispravljanja onoga što nije 'štimalo' u prethodnom periodu.

"Mi moramo da znamo šta je naš posao, moramo da nadoknadimo ono što se u prvim utakmicama pokazalo kao hendikep, i pokušali smo u ova tri, četiri dana to da ispravimo, i naravno da se tu ne zaustavljamo" konstatuje Stojanović.

Crvena zvezda se u petom kolu Jelen Superlige sastaje sa ekipom Donjeg Srema a Stojanović ističe da će po povratku u Beograd početi analzi protivničke igre ali i grešaka koje su njegovi izabranici pravili u prva četiri kola.

"Svaka utakmica je za nas bitna, novi ispit, novo dokazivanje. Već slede analize ekipe Donjeg Srema, zatim analize naše igre iz prethodnih utakmica, da ponovo prođemo kroz naše greške. Ja razmišljam samo kako da budemo što bolji, kako da što manje situacija prepuštamo protivniku, odnosno da što više kontrolišemo igru. Podvucimo crtu kada za to bude vreme" poručuje Slovenac.

Duel Crvene zvezde i Donjeg Srema na programu je 14. septembra sa početkom od 18 časova.

Ne propustite