Stojanović: "Titula je naš jedini izlaz!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.01.2014.
20:09
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović izjavio je za slovenačke medije da crveno-beli 'moraju do titule na bilo koji način' jer je njeno osvajanje jedini garant za izalazk iz krize u kojoj se klub nalazi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su prvi deo priprema u Sloveniji i vratili se u Beograd gde ih čeka kratkoročno zadržavanje do novog polaska u Kopar.

Pre polaska iz Portoroža trener Slaviša Stojanović govorio je za list "Ekipa" o aktuelnoj situaciji u klubu i odnosa igrača u datim okolnostima.

"Svi brinemo zbog teške situacije u kojoj se klub nalazi, ali mislim da smo svi zajedno jači od problema. Iznad svega je važno to što vodim grupu momaka koja je u želji za uspehom strahovito motivisana i iz toga crpi toliku energiju da se i finansijski problemi ostavljaju po strani. Iako znaju da nevolje mogu trajati još neko vreme, oni obaveze ne zanemaruju ni na trenutak i siguran sam da i neće" rekao je Stojanović.

Komentarišući svoj dosadašnji učinak na klupi Crvene zvezde, Stojanović je objasnio da ekipa, u poslednjih nekoliko godina, nije bila nikad bliže vrhu tabele i "večitom rivalu", ali je ocenio da će učinak u prolećnom delu sezone krojiti konačnu sliku o njegovom radu.

"S obzirom na sve probleme ostvarili smo relativno dobar rezultat i možemo biti samo relativno zadovoljni. Činjenica je i da u nekoliko poslednjih godina Zvezda nije bila ovako blizu vrhu tabele i Partizanu. Ali, ništa od toga nam neće pomoći ako na kraju sezone ne budemo tamo gde treba i gde moramo da budemo. Uprkos svemu što nam se događalo i što nam se događa, hoćemo da osvojimo titulu na bilo koji način" poručio je trener crveno-belih.

Slovenačke medije interesovalo je da li će titula zaista toliko značiti klubu...

"Verujem da hoće, to je naš najrealniji izlaz. Titula bi za navijače, medije, sponzore i celu javnost toliko značila da bi naš voz povukla napred u pravom smeru. Toga su svi u klubu potpuno svesni i zato smo spremni na mnoga odricanja da bismo ostvarili cilj" konstatovao je Stojanović.

Ekspedicija Crvene zvezde seli se u Kopar prvog februara gde je očekuju dve nedelje priprema za nastupajući prolećni deo sezone.

Ne propustite