Stojanović: "Važan prolaz", Ivančević: "Previsok poraz"

Autor: Beta Beta
sreda 30.10.2013.
21:24
Izvor: Beta

Slaviša Stojanović kazao je nakon Zvezdine pobede nad Radničkim da je plasman u narednu rundu Kupa ono što se broji, dok je trener gostujućeg sastava jadikovao zbog previsokog poraza.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da mu je bilo bitno samo da njegovi fudbaleri prođu u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto u ekipi ima problema sa povredama.

"Utakmica je bila važna samo u smislu prolaza. Neki igrači su bili umorni, neke smo odmarali, a imali smo i mnogo problema sa povredama. Sada treba da se odmorimo i spremimo za subotu", rekao je Stojanović.

Zvezda je u Beogradu pobedila Radnički 1923 sa 3:0 i tako se plasirala u četvrtfinale Kupa.

Najzvučnije pojačanje crveno-belih Miloš Ninković se povredio u poslednjem kolu prvenstva i njegov nastup u subotu je neizvestan.

"Teško je sada reći da li će Ninković igrati. On je danas pre utakmice probao malo da otrči i sada ću da vidim kakve je to posledice ostavilo", rekao je Stojanović.

Trener Radničkog 1923 Radmilo Ivančević kazao je da nije nezadovoljan porazom, ali je ocenio da je rezultat od 3:0 previsok.

"Nismo zaslužili da izgubimo sa 3:0. Odigrali smo jednu od boljih utakmica u ovom delu sezone. Ne mogu biti nezadovoljan, moji igrači su pružili svoj maksimum. Mislim da smo ostavili dobar utisak. Nije tragedija izgubiti od Zvezde na 'Marakani', ali mislim da je rezultat previsok", rekao je Ivančević.

Ne propustite