Stojanović: "Vesti iz Niona i Užica ne utiču na rad ekipe"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.05.2014.
19:50
Izvor: Sportske.net

Oklonosti u kojima se fudbaleri Crvene zvezde pripremaju za predstojeće gostovanje Slobodi iz Užica nisu normalne ali vesti o eventualnoj suspenziji iz Evropskih takmičenja i najave Užičana da neće ni igrati nisu nešto što pogađa trenera Stojanovića i nje

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za predstojeće gostovanje Slobodi iz Užica koje bi moglo da ima presudni značaj kada je borba za trofej u pitanju.

Pripreme za duel u Užicu idu po planu iako još uvek nije poznato da li će se meč igrati i da li će Zvezda uopšte moći da nastupi u Evropi ukoliko osvoji titulu u JSL.

Danas je iz Niona stigla ohrabrujuća vest za stručni štab i fudbalere ali trener Stojanović ističe da konačan ishod postupka koji UEFA vodi protiv Zvezde ne sme da utiče na igrače.

"Baš su svi na kraju treninga pitali šta je i kako bilo... Važno je da nije najgore. To je trenutno najvažnije i nadamo se da će u klubu naći rešenje. Kako god, mi moramo svoj posao da radimo nevezano za situaciju i informacije. Naravno da ta informacija raduje, ali ne menja suštinu. Moramo da se najozbiljnije spremamo za Užice, kakva god bila vest iz Švajcarske" rekao je Stojanović tokom dana.

Zvezdin predstojeći rival preti da neće ni igrati utakmicu 28. kola jer u klubu iz Užica tvrde da je prvenstvo neregularno zbog čega prete istupanjem iz lige.

"Prati nas sve to od prvog kola prolećnog dela. Već je nekako i čudno da je sasvim normalna sedmica.  Ne gledam uopšte na te stvari. Nisam se bavio time do sada i neću ni sada. Nepotrebno je. Kako god okrenem, moramo da radimo svoj posao isto. Ne mislim ništa o tome. Nisam zadužen za to" kratko je prokomentarisao Stojanović.

Utakmica 28. kola JSL između Slobode i Crvene zvezde trebalo bi da bude odigrana u subotu sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

Ostaje, naravno, da se vidi da li će Sloboda istupiti iz lige i kako će se na kraju završiti čitava priča o neregularnosti srpskog fudbalskog šampionata u sezoni kada Crvena zvezda grabi ka svojoj prvoj tituli posle šest godina posta.

Ne propustite