Stojanović zbog Zvezde rizikuje zdravlje!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.12.2013.
10:22
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Zimska pauza prilika je i za trenera Crvene zvezde Slavišu Stojanovića da se dobro odmori od stresa koji njegov posao neminovno izaziva i čije se posledice već na njemu vide.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, posle jučerašnjih spekulacija kako je Slaviša Stojanović za samo četiri meseca u Crvenoj zvezdi ''uspeo'' da osedi od stalnih stresova, trener Crvene zvezde je to i potvrdio, uz opasku da je čak i svoje zdravlje rizikovao zbog ekipe koju vodi.

''Tako je to u Zvezdi - stres non-stop! Čak su mi u nekoliko navrata lekari savetovali da preskočim neki meč, ali sam rizikovao i opet bih!'', uverava Stojanović u izjavi za ''Alo''.

A da je veliki emotivac, trener Crvene zvezde je pokazao i neposredno po završetku 145. večitog derbija, kada je posle pobede njegovog tima nad Partizanom krenuo u ''juriš'' ka tunelu Marakane, kao da mu je ogromna stena tada pala sa leđa...

Iako su mu tada mnogi zamerali što se nije pozdravio sa trenerom protivničke ekipe, Stojanović je ipak pokazao sa koliko želje i motiva je prihvatio posao u Zvezdi da sa ovim klubom napravi nešto više ove sezone.

Ali, njegova smena, i pored svega toga, i dalje ''visi u vazduhu'', bar prema medijskim spekulacijama...




Ne propustite