Stojić: ''Novinari blagi prema selektoru!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2012.
23:26
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Rada Ranko Stojić večeras izrazio čuđenje zbog načina na koji su mediji u Srbiji ispratili poslednje neuspehe reprezentacije Srbije.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Naš nacionalni tim je posle sinoćnjeg neuspeha ponovo dospeo daleko od mogućnosti da izbori plasman na neko veliko takmičenje, u ovom slučaju Svetsko prvenstvo u Brazilu.

U samo četiri dana dogodila su se dva bolna poraza, najpre od Belgije na Marakani (0:3), a onda i sinoć u Skoplju od Makedonije (0:1), pa se posle svega toga u včerašnjoj emisiji ''Total soker'' na SOS kanalu prvi čovek Rada Ranko Stojić upitao zbog čega su novinari u Srbiji suviše blagi u kritikama rada selektora Mihajlovića.

''Pa, u Italiji bi ga novinari 'razapeli', a mi ovde izgubimo od Belgije 3:0 na Marakani, od selekcije koja ne spada u evropski vrh, koja godinama ne igra na velikim takmičenjima i doživimo da novinari hvale našeg selektora kako je njegov tim igrao dopadljivo 45 minuta!? Meni je to neshvatljivo...'', izjavio je Stojić.

On tvrdi da zbog načina na koji Mihajlović radi poraz od Makedonije i nije iznenađenje i sumnja da će se nešto promeniti na bolje do narednog meča sa Hrvatskom.

''Isto ovo nas čeka i u Hrvatskoj, možda još i gore...'', uverava Stojić.


Ne propustite