Stojić: ''Sa Tumbom u svako doba''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.05.2012.
21:33
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek ''Građevinara'' smatra da bi Tomislav Pajović bio pravi izbor Partizana u letnjem prelaznom roku, ali ističe i da još uvek nije bilo konkretnih razgovora sa Ljubišom Tumbakovićem na tu temu.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Ranko Stojić podseća i da sam fudbaler ima veliku želju da pređe u Partizan i tu opciju stavlja ispred odlaska u inostranstvo.

Prema njegovim rečima, iz Humske još nije stigla konkretna ponuda, ali Stojić je otvoren za pregovore.

''Jasno je da bi Pajović voleo da pređe u Partizan, a mislim i da takav igrač nedostaje Partizanu. Igra odlično na velikom prostoru, jak je, brz, ima dobru igru telom. Ako se klub iz Humske javi, otvoren sam za saradnju'', istakao je Stojić.

Iako je nedavno bilo i nesuglasica sa ljudima iz Partizana, dolazak Ljubiše Tumbakovića na mesto sportskog direktora crno-belih nagoveštava dobru saradnju sa klubom sa Banjice.

''To što se tada dešavalo bilo je vezano za drugu garnituru ljudi. Tumbaković je moj veliki prijatelj i spreman sam u svako doba da razgovaram sa njim, ali pregovora do danas nije bilo'', otkriva Stojić i dodaje da je, kad je u pitanju Nikola Leković, mnogo realnija opcija da ode u inostranstvo.



Ne propustite