Stojić u UO Crvene zvezde!?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.10.2013.
11:31
Izvor: Sportske.net

Tešku finansijsku situaciju u Crvenoj zvezdi mogao bi da reši samo svež kapital i zdrave ideje a kao jedan od onih koji bi to mogli da donesu klubu iz Ljutice Bogdana pominje se finansijer Rada Ranko Stojić.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Dugovanja i finansijske poteškoće FK Crvena zvezda postali su tema o kojoj je mučno govoriti ili pisati. Klub iz Ljutice Bogdana jednostavno ne uspeva da postavi stvari na stabilne temelje a razlozi za to su višestruki.

Na poslednjoj sednici UO potpredsednik Slaviša Kokeza kazao je kako će krajem meseca morati da se dogode korenite promene u Upravnom odboru jer su klubu potrebni ljudi koji su spremni da ulože novac ali koji za to traže da se i oni nešto pitaju.

Prema jednom od scenarija koji se ovih dana navodi kao moguć, na Skupštini kluba, 25. oktobra, poverenje bi moglo da bude ukazano Ranku Stojiću, finansijeru FK Rad sa Banjice.

Nije tajna da Ranko Stojić i Crvena zvezda godinama unazad imaju dobru saradnju i da je upravo finansijer Rada bio jedan od onih koji je smanjenjem procenata za prodate igrače najviše pomogao Zvezdi u smanjenju dugovanja.

Isto tako, jasno je da pojedini čelnici kluba sa "Marakane" imaju poverenje u Stojića koji iza sebe ima bogato iskustvo poslovanja a najbolji dokaz je funkcionisanje FK Rad koji je pravi sabirni centar mladih igrača koji po pravilu kasnije završe u klubovima koji plaćaju dosta novca "Građevinarima" za transfere.

Naravno, čini se da bi najviše problema da prihvati Stojića na "Marakani" imao Dragan Džajić koji želi da njemu bude povereno kompletno poslovanje kluba i da se samo on pita kada je dovođenje i prodavanje fudbalera po sredi.

Do Skupštine kluba ostalo je dve nedelje pa valja sačekati konačan epilog i videti da li je Ranko Stojić jedan od onih koji bi Crvenu zvezdu mogli da izvade iz bule u kojoj se nalazi.

Ne propustite