Stojića ''ponele emocije''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.10.2012.
21:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Na to se, u najkraćem, svode reakcije ljudi iz Partizana na oštre optužbe koje danas stižu iz Rada posle jučerašnjeg suđenja Milana Karadžića na Vračaru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crveni karton za Gorana Čaušića, u trenucima kada su ''Građevinari'' počeli nešto opasnije da atakuju ka golu Partizana u pokušaju da dođu do izjednačenja, izazvao je burne reakcije na Banjici.

Sudija Milan Karadžić je ponovo na meti oštrih kritika i teških optužbi, slično kao i posle nedavnog duela Slobode i Donjeg Srema, kada su Užičani bili kivni na njega zbog dosuđenog penala za goste.

Ovog puta javno su sa Banjice iznešene sumnje da je Karadžić ''Partizanov sudija'', pa je logično bilo očekivati da će i iz Humske imati neki komentar na sve ovo.

Danas se u izjavi ''Novostima'' oglasio sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković, koji smatra da su takve spekulacije nepotrebne.

On tvrdi da u Partizanu nisu ni znali ko će da sudi, podseća da se sve dogodilo desetak minuta pre kraja meča i veruje da je prvi čovek Rada Ranko Stojić optužbe na račun sudije izneo ''u naletu emocija''.

''Nije fer i sportski stavljati etiketu nekom sudiji da je navijač Partizana. Do tog isključenja nije postojala niti jedna sporna odluka i moje je mišljenje da je Milan Karadžić sudijski znalac'', izjavio je Tumbaković, a prenose ''Novosti''.




Ne propustite