'Stojke kapiten' optimista pred Švajcarsku

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.08.2013.
20:19
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda fudbalera Partizana nad kragujevačkim Radničkim dodatno je popravila raspoloženje u Humskoj uoči odlučujuće utakmice za plasman u Ligu Evrope.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle obećavajućih 1-0 protiv Tuna, crno-beli su konačno zablistali i u domaćem šampionatu, pa revanš sa Švajcarcima dočekuju uz znatno više optimizma.

''Petarda'' protiv Kragujevčana svakako je još jedan ohrabrujući znak pred put u Švajcarsku, a jedino što je donekle pokvarilo atmosferu u Humskoj u nedelju uveče, osim dosadne kiše, bilo je i negodovanje dela navijača Partizana, onih iz grupe ''Zabranjeni'', kada je kapiten Saša Ilić po izlasku iz igre kapitensku traku predao Vladimiru Stojkoviću.

Za razliku od Marka Šćepovića nedavno, Stojković je bolje prošao, pošto mu niko od navijača nije skinuo traku, ali je ipak ostao gorak ukus posle svega.

Međutim, Stojković se na to ne obazire pred najvažniji meč od početka sezone, koncentrisan je na plasman crno-belih u Ligu Evrope i uveren da će trener Rašović izabrati pravu taktiku za revanš sa Tunom.

''Treba da budemo mirni i pametni u Švajcarskoj. Nadam se povoljnom epilogu'', izjavio je Stojković, a prenosi ''Danas''.

On je dodao i da je protiv Kragujevčana bilo evidentno da je mladi tim Partizana bio mnogo rasterećeniji, bez grča i straha od greške, posle pobede nad Tunom u Humskoj, pa veruje da će crno-beli biti efikasni i u Švajcarskoj u četvrtak.

budemo pametni, mirni i strpljivi. Nadam se srećnom kraju - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/sport/fudbal/stojkovic_strpljenje_za_mlade.74.html?news_id=266575#sthash.CVAH86Bg.dpuf







Ne propustite