Stojke ne brine: ''Ne može jedan remi da nas poremeti''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.04.2013.
21:11
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da u Kuli nastave pobedonosni niz u domaćem šampionatu. Remi sa Hajdukom spustio je prednost Beograđana na čelu tabele na jednocifrenu vrednost. Crno-bele već u četvrtak očekuje još jedno teško gostovanje, protiv Slobode u

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kiks u Kuli nije zabrinuo prvog golmana Partizana Vladimira Stojkovića. Kao jedan od razloga za izostanak trijumfa, on navodi i loš teren i nepovoljne vremenske prilike tokom meča protiv Hajduka.

''Teren je bio u užasnom stanju, a jaka kiša nam je i dodatno otežala posao. Da su uslovi za igru bili normalni siguran sam da bismo upisali nova tri boda'', poručuje Stojković u izjavi za ''Novosti''.

Partizan neće imati lak posao ni u Užicu, ali bi bar uslovi za igru trebalo da budu mnogo bolji. Stojković naglašava da rezultat iz Kule nije poljuljao samopouzdanje i atmosferu u njegovom timu.

''Nema govora o nekoj krizi. Pa, ne može jedan remi da nas poremeti. Naravno, biće teško protiv kvalitetne ekipe Slobode, ali verujem da ćemo dokazati našu snagu i protiv Užičana, kao i protiv Vojvodine u narednom kolu'', zaključio je Stojković.




Ne propustite