Stojke opet na golu Partizana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.07.2013.
18:46
Izvor: Sportske.net

Iako je izgledalo da će reprezentativni golman karijeru nastaviti u turskom Konjasporu, još uvek nema nagoveštaja novih konkretnih ponuda za čuvara mreže Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Letnji prelazni rok je već uveliko u toku, početak nove sezone se približava, a Vladimir Stojković još uvek nije načisto čije će boje braniti u narednom periodu.

U vreme kada je izgledalo da je njegov odlazak u Konjaspor praktično gotova stvar, Partizan je već pronašao zamenu za svog prvog golmana, angažovanjem Milana Lukača iz OFK Beograda.

Uz Lukača, u konkurenciji za mesto na golu šampiona Srbije za sada su i Živko Živković i Nikola Petrović, a kako vreme prolazi, sve je izvesnije da će im se pred sam start kvalifikacija za Ligu šampiona priključiti i Stojković.

Takvu mogućnost već je najavio sportski direktor Partizana Albert Nađ, koji je ''Žurnalu'' otkrio da će se Stojković već u četvrtak priključiti treninzima crno-belih.

Iskusni golman će i dalje imati dozvolu za odlazak ako se pojavi nova konkretna ponuda, a dok se to ne dogodi, redovno će izvršavati obaveze u Partizanu.


Ne propustite