Stojke: ''Partizan - moja druga kuća!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.05.2014.
14:06
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Dolazak Vladimira Stojkovića u Beograd i priključenje treninzima Partizana ovih dana je privuklo veliku pažnju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Popularni Stojke je završio sezonu sa grčkim Ergotelisom, gde je potvrdio svoje velike kvalitete, ali je potpuno jasno da zaslužuje mesto u nekom klubu mnogo većeg renomea.

Mediji odavno najavljuju njegov prelazak u Olimpijakos ovog leta, tome se nada i Marko Šćepović, koji je već tamo, ali naš reprezentativni golman za sada ne želi previše da govori na tu temu.

''O tome ćemo da pričamo od 1. juna, kad počne prelazni rok'', poručio je Stojković novinarima na treningu Partizana.

A kad je u pitanju Partizan, Stojkovića vežu samo lepe uspomene, zato i svaki slobodan trenutak koristi da poseti Humsku.

''Partizan mi je druga kuća i uvek se osećam ovde lepo. Ovde je uvek dobro druženje i atmosfera. Treniraću sa crno-belima do okupljanja reprezentacije, pošto se završila sezona u Grčkoj'', izjavio je Stojković.

Sa njim u timu, Partizan je osvajao titule, bio je i jesenas na prvom mestu, ali se ovog proleća situacija promenila. Svestan je toga i Stojković i kad je u pitanju aktuelna trka za titulu, utisak je da nije preveliki optimista.

''Zanimljivo je, zakuvalo se lepo. Ali da se ne lažemo, tri kola do kraja je, teško će biti doći do titule ove sezone'', iskren je Stojković.

Ne propustite